Friday, November 26, 2010

FINALE SEASON : THE BEST VACATION JOURNAL

by SUZIEY & INA MOMGUESS

also

SUZIEYDOTCOM IN CONTEST

image

THE BEST VACATION JOURNAL

 

6 FAKTA SUZIEY

  1. sedang gigih dalam menurunkan berat badan
  2. ada blog khas utk diet taw hiks
  3. boleh dikatakan, anak teruna nya, banyak menang contest kat blog :D
  4. suka gila dgn durian, esp serawa durian ;p
  5. memiliki kerete GEN2
  6. bekerja di POS MALAYSIA

6 FAKTA INA MOMGUESS

  1. seorang ibu tunggal 
  2. suka paw cik Muni - haha
  3. ada anonymous yang dok sibuk menebeng kat blog kak ina, chait!
  4. bertahi lalat di pipi kanan cik muni belah kiri, sekaligus bertahi lalat di kelopak mata belah kanan jugak :D 
  5. kak ina adalah org jawa :)
  6. masa bertunang dulu dgn tetttt, kak suziey merupakan photoG kak ina & tetttt

……………

THE BEST VACATION SUZIEY

 Perhentian 110[8]

PERHENTIAN ISLAND

  • so far belum pernah menjejak kan kaki ke perhentian island ni.byk sungguh informasi yg boleh dirujuk klu nak pergi ke perhentian island ni..

 

 

THE BEST VACATION INA MOMGUESS

 35566_133191240042542_100000550001348_276816_5872522_n

REDANG ISLAND

  • percutian yg sgt2 happening! meriah! suka tengok.

 

MY BEST VACATION

PD

 

11269_190141769575_579084575_3155401_3581288_n

Bercuti Di Port Dickson seterusnya meneruskan percutian ke MELAKA.

Menyambut harijadi nenek yang ke 77tahun pada tahun 2009.

Sangat meriah time ni..kesemua adik beradik mak & serta sepupu aku, dpt berkumpul & bergembira seperti gambar diatas :D

____________________________________________________________________________

 

GRAND PRIZE for FINALE SEASON are 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO

SPONSORED BY MALINASIAM.COM

 

* so sorry tak dapat buat se kreatif yg mungkin..sgt buzy..anywy GOODLUCK pada semua peserta, korang mmg hebat2 belaka..tapi mcm dah boleh agak dah sape yg menang..mmg kreatif habis!

2 comments:

ibuayahdamia said...

farra...good luck utk awak jugak...

jangan ckp cam tu...semua org pun kreatif, tapi cara masing2 ok..

[-suziey-] said...

salam review..thanks for ur effort farra..good luck ok..nnti akk dtg lagi :)