Saturday, August 28, 2010

Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress

by anje a.k.a mama balqis

image

  penaja bersama :

image


http://solovelycollection.blogspot.com/

image 

http://cutiesgorgeous.blogspot.com/

image

 http://www.suziey.com/

image
http://syilasyira.blogspot.com/

image 

____________________________________________________________

Gorgeous Baby in Kemeja & Dress

DSC_0135

Muhammad Mirza Mohd Adzham

2 tahun 5 bulan

12 Mac 2008

  • jadi follower anje ni masa tu nak join 1st contest anje tak silap. & of coz blog anje ni penuh dgn info berkaitan gosip artis terkini & yg best nya info tentang nuffnang.sgt2 padat.& blog anje ni menambahkan semangat aku utk berblog dgn nuffnang, cara nak menjana pendapatan.itu main point yg aku suka sgt2 dgn blog anje :-)

 

goodluck my prince!!

3 comments:

mama rifQy said...

Chanteq jugakkk!

Farra Dhelina said...

trm ksh !!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

farra kalo nak tukar gambo leh lagi....nanti submit link balik k