Saturday, April 9, 2011

Contest Senyum Seindah Suria by ROSLIZA ROSLAN

 

image

http://selendangkasih.blogspot.com/2011/03/contest-senyum-seindah-suria-by-rosliza.html

 

 

 

 

IMG-20110227-00258

Muhammad Mirza – 3 tahun

 

  • Haha Mirza act geli hati sgt2 sebab aku suruh dia pegang ikan tu..tu yg gelak senyum macam tu..hehehe..

 

Goodluck my lil son!!

Giveaway " Entry Pertama Saya "

by Nurul

 

Giveaway "Entry Pertama Saya"

image

Nurul’s 1st entry

 

-

 

-

 

-

 

-

 

-

http://www.fdhelina.com/2008/07/about-me.html

GA - Nurul

simple mimple sangat2!

 

  • Act aku ni memang tak suka menulis..membaca..setakat tengok2 gambar tu suka lah..
  • Tapi itu dulu..sebelum aku jadi seorang Blogger..now..entry aku semua nya dah panjang2 hehe..
  • Kalau tulis pendek2 je..rasa mcm tak puas pulak ;p
  • Bila baca balik entry ni, haha skema je aku rasa..siap in english lagi..berabok ko ahaks!
  • Tapi seringkas mana pun entry pertama aku ni, bagi aku, dah cukup untuk aku jelaskan, blog ini dilahirkan utk orang-orang yang berada disekeliling aku.. ;-)

 

 

Goodluck to me!

 

*Dah lama tak join contest/Ga ni..so now dah kembali beraksi..ni semua Nurul punya pasal hehe..

Sunday, January 23, 2011

Cute Baby 2011 by Mama Rifqy

 

by Na a.k.a Mama Rifqy

 

HAPPY BIRTHDAY MAMA & SON!!

.

.

.

image

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/12/cute-baby-2011-by-mamarifqy.html

 

barisan penaja :

http://naniedean.blogspot.com/ - http://yantimatisa.blogspot.com - http://dhiyakhairina.blogspot.com

http://violetgloves.blogspot.com/ - http://hafizahismail.blogspot.com/

 

v

 

 

v

 

 

v

 

 

v

 

 

 

DSC_1409

 

Qasehati Mohd Adzham

1 tahun 7 bulan

 

 

v

 

 

v

 

 

v

 

 

v

 

 

v

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_1336

Muhammad Mirza Mohd Adzham

2 tahun 10 bulan

 

 

*   *  *  *  *

 

 

*goodluck babies!!

Friday, December 31, 2010

Birthday Contest by Mama_Balqis

 

by anje aka mama balqis

Contest dianjurkan bersempena Birthday anak anje, Balqis yang ke-3 tahun!

 

* LAGI SEKALI, aunt nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR utk Balqis!! Semoga menjadi anak yg soleh ye,dah besar nanti jaga mama & papa sebaik yang mungkin sepertimana mama&papa jaga Balqis tau! :)

 

image

Birthday Contest by Mama_Balqis

 

barisan para penaja :-

http://damiaqish.blogspot.com/

http://babyibu.blogspot.com/

http://hasya-hana-hadif.blogspot.com/

http://jaijina.blogspot.com/

http://alyaonlineshoppe.blogspot.com/

http://jemariart.blogspot.com/

http://bawakupulang.blogspot.com/

http://syilasyira.blogspot.com/

http://biqclozet.blogspot.com/

 

-

 

-

 

-

 

-

 

-

 

-

KATEGORI A – BERSAMA ADIK BERADIK

DSC_0192  

Muhammad Mirza & Qasehati Mohd Adzham

2 tahun 9 bulan  - 1 tahun 6 bulan

12.03.2008 & 03.06.2009

 

 

GOODLUCK TO MY KIDS! :)

Sunday, December 12, 2010

"Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis"

by http://damiaqish.blogspot.com/

Contest dianjurkan bersempena Birthday anak anje, Aqish yang ke-3 tahun!

“ HAPPY BIRTHDAY AQISH! “ semoga menjadi anak yang solehah, mendengar & mentaati perintah kedua org tua kamu! auntie doa kan semoga aqish murah rezeki & sihat2 selalu.. :-) AQISH yg sinonim dgn posing muncung nya! :D

 

image

"Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis"

 

barisan para penaja :-

 

http://damiaqish.blogspot.com/

http://babyibu.blogspot.com/

http://hasya-hana-hadif.blogspot.com/

http://jaijina.blogspot.com/

http://alyaonlineshoppe.blogspot.com/

http://jemariart.blogspot.com/

http://bawakupulang.blogspot.com/

http://syilasyira.blogspot.com/

http://biqclozet.blogspot.com/

-

 

-

 

-

 

-

 

 

 

 

 

DSC_0035

Muhammad Mirza Mohd Adzham

2 Tahun 9 Bulan

12.3.2008

 

* goodluck mama’s handsome boy! :-)